February 9, 2009

bile ayah bercerita ..

ayah : long pernah dgr x citer org solat sebelah kaki ?
yaya : huh?? hmm dok penoh !
ayah : well... a fren of a fren was on a way from Kuala Berang to Temerloh. on his way tu, dia overheard bunyi azan from masjid tepi jalan. so dia pun berhenti la kete sbb nk join smayang berimam. so dia pun cepat2 la turun kete, locked his car and amik wudhu'. tengah dia duk amik wudhu', tiba2 air tadok, not even a drop and dia kinda pissedla sbb dia almost done !
yaya: yeaa .. and ?
ayah : so dia pun masuk jek masjid and join je solat berimam. pas selesai solat, mamat kt sebelah dia tu tanye la dia masa dia tgh pakai kasut " bang, bkpe abang smayang sebelah kaki je. bkpe kaki kiri abang angkat? ". and the guy answered " oh, kaki kiri saya tadok air smayang tuu..sbb tgh saya dok amik air smayang, air putuhh. jadi kaki kiri dokle smayang la, so saya angkat laa kaki tuu! "
yaya : LOL
najib : betul ke citer nih ayah ?? mcm dok lojik jek
yaya & aya : LOL

6 comments:

a NuTty StuDent said...

salam..

we meet here..found your link at Verde's..anyways, keep up blogging yer

regards,
Lindahpadlee

yaya othman said...

hi there!!
thanks for stopping by! keep visiting k!

eyna said...

hehehe i tot kaki dia tempang ke.. putus ker.. hahaha

* yeeyyyyy yaya ada blog dah :) ..

yaya othman said...

hehe..aah dh ada blog daahh..keep visiting eh!!

:: vErde+hAzizi :: said...

hehhehehehehe...
funny hokey....boley takkkk?!?!?!\
i gv 5 star for the effort n sincerity hehehhehe...

yaya othman said...

haah verde, mmg funny kan, i tergolek2!